Cape Coral, Florida

Bougavillan blommar i början av Mars

SÄ Àr det!

TrÀdgÄrdsarbetet avstannade nÀr dessa kom promenerandes pÄ kajkanten!


VÀlkommen till Villa SunBeam, SW Cape Coral, Florida, dÀr solen lyser 335 dagar/Är.  

Villa SunBeam - En av Floridas solstrÄlar . En fridfull oas!

Pool och kanalvillan med sin ljusa och öppna planlösning har en atmosfÀr, som snabbt fÄr er att kÀnna sig som hemma. 

Njut av Floridas  hÀnförande solnedgÄngar frÄn den generöst tilltagna och insynsskyddade  poolomrÄdet med egen Tiki-Bar. Samtidigt som det bara Àr minuter till affÀrer, restauranger och nÀrmaste sandstrand. 

Villa SunBeam har tre sovrum, tvÄ bad, samt en x-tra duschutrymme i poolomrÄdet. 

Master  sovrum med Kingsize sÀng har eget badrum med dusch samt stor garderob. TvÄ gÀstrum med Queensize sÀngar, garderober i varje rum, gemensamt badrum. Samtliga tre sovrum har direktaxess via glasdörrar till poolomrÄdet. 

Centralt i villan ligger tvÄ vardagsrum med det öppna  och ljusa köket emellan, köket Àr utrustat med Bl.a ismaskin och Micro . Dessa tvÄ rum har generösa glasdörrar till poolomrÄdet.

Alla rum och övriga utrymmen har klinker golv. 

Uteplatsen och poolomrÄdet ligger i det eftertraktade vÀsterlÀget med sol hela dagen. 
Uteplatsen som Àr under tak har utsikt över den generösa poolen, tropiska trÀdgÄrden, kanalen och de vackra solnedgÄngarna. PÄ uteplatsen finns tvÄ sittgrupper en Tiki-Bar samt en gasolgrill med en x-tra gasoltank  i garaget. 
Tropisk uppvuxen trÀdgÄrd, egen bÄtplats. Det finns flera bÄtuthyrare i omrÄdet om det skulle vara aktuellt. 

Kabel Tv med 170 kanaler och internet. 

Det finns mÄnga golfbanor i Florida för den intresserade eller varför inte ta en tur ut i Mexikanska golfen och titta pÄ delfiner, pelikaner, Manatee  eller en airboat i Everglades för att se en del av de mÄnga Alligatorer som finns hÀr. Shopping, mÀngder av butiker eller bara njuta pÄ stranden  eller i poolen. Ja, hÀr finns det mesta man kan önska sig inte minst solen som lyser ca 335 dagar/Är. 
Vi har en svensk kontaktperson i Cape Coral, som tar hand om alla frÄgor pÄ plats. Kommer du sent sÄ tÀnder hon upp i huset. 


NÀrmsta flygplats: Fort Myers internationella airport, 30 min bort. Men det gÄr alldeles utmÀrkt att flyga till Miami, Fort Lauderdale eller kanske Orlando om man vill lÀgga nÄgra dagar dÀr innan lugnet tar vid pÄ Floridas vÀstkust. Mera bilder interiört hittar ni under www.myflorida.se som Àr vÄr svenska kontakt, som har uppsikt pÄ huset samt hand om uthyrningarna, hon finns ocksÄ till för er som hyr och svarar pÄ ev frÄgor. GÄ in under hus att hyra och villa Sun Beam.